Dimecres 8 de Febrer de 2023
Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre els hàbits de navegació. Si segueix navegant, considerem que accepta la seva instal·lació i ús. Llegeix més Accepto
Josep A. Báguena participa en directe a la taula rodona 'Les regions, a debat' en el programa 'De boca a orella' a Ràdio 4
Entrevista Radio 4 Les regions a debat
15/02/2021
 
El passat 2 de febrer, Josep A. Báguena, president de la Junta SCOT va participar en directe en el programa 'De boca a orella' a Ràdio 4 que dirigeix Silvia Tarragona per parlar de les regions. Què són? Quines tipologies hi ha? Quines funcions tenen?

L'actual crisi sanitària conseqüència de la pandèmia de la COVID-19 ha posat en relleu el funcionament de les administracions i de les agrupacions territorials a Catalunya, desconegudes per a una gran part de la ciutadania. És en aquest context que aquesta tertúlia tracta d'aprofundir, analitzar i debatre el tema de les regions amb altres experts també com el Roger Solé home del temps del De boca a orella; Jesus Burgueño, catedràtic en geografia; Marc Vila, president de l'AGPC (Associació de Geògrafs Professionals de Catalunya); Andres Gómez- geògraf, meteoròleg RTVE i Sergi Corral, biòleg i meteoròleg a Ràdio l'Escala.

Per tal de recuperar la sessió, us deixem el podcast del programa en aquest enllaç:
Imprimeix Enviar notícia
La TafaneraDeliciousGoogleRemoumeMenéameDiggTechnoratiCatosferaFacebookTwitterYahoo! BookmarksTechnorati