Dimecres 8 de Febrer de 2023
Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre els hàbits de navegació. Si segueix navegant, considerem que accepta la seva instal·lació i ús. Llegeix més Accepto
Territori, medi ambient i ramaderia extensiva.
Oportunitats per administracions i ramaders
Jornada Ramaderia VI
16/10/2019
 
El proper 30 d'octubre a les 09:15h tindrà lloc a l'Institut d'Estudis Catalanas la jornada tècnica sobre la ramaderia extensiva i la societat actual: "Territori, medi ambient i ramaderia extensiva. Oportunitats per administracions i ramaders".

La jornada ha estat organitzada per la Generalitat de Catalunya i Pascuum, plataforma cooperativa que treballa per impulsar la ramaderia i la conservació de la natura, amb la col·laboració de la SCOT.

El canvi global ens empeny a revisar polítiques i accions. La crisi climàtica i de biodiversitat han fet emergir els vincles entre la ramaderia, ecosistemes i societat.

El pasturatge és una activitat tradicional que és considerat un servei ambiental. Tanmateix és vulnerable a polítiques mal adaptades, a la invasió d’altres sectors i al mercat global. Durant les darreres dècades la desaparició del nombre d’explotacions i la disminució de la superfície pasturada és alarmant.

Proposem una trobada entre els diferents actors vinculats a aquest sector. Una taula rodona per mirar de donar resposta a aquesta situació amb voluntat d’endegar un camí de col·laboració amb visió intersectorial i nacional.
 


La jornada tindrà lloc a la Sala Pere Coromines de l’Institut d’Estudis Catalans (Carrer del Carme, 47 Barcelona) i l'assistència és gratuïta. Es pot inscriure a través de Pascuum (Tel.: 938 815 533 - ext. 8525 - de 8.00 a 15.00h i mail: info@pascuum.cat).
També us podeu inscriure a través de RuralCat: ruralcat.gencat.cat/inscripcionspatt

Us podeu descarregar el programa de la jornada.

Us hi esperem!
Imprimeix Enviar notícia
La TafaneraDeliciousGoogleRemoumeMenéameDiggTechnoratiCatosferaFacebookTwitterYahoo! BookmarksTechnorati