Dissabte 6 de Juny de 2020
Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre els hàbits de navegació. Si segueix navegant, considerem que accepta la seva instal·lació i ús. Llegeix més Accepto
Visita Premi Solà Morales 2018 a la Marina de València
Marina Valencia
12/11/2018

Des de la Junta de la SCOT estem preparant una visita a la Marina de València, PREMI SOLÀ MORALES 2018, per al dissabte 15 de desembre.

La Marina de València, ha estat objecte d'un procés d’activació productiva i apropiació ciutadana, presentat pel Consorci de València 2007 i que va ser meritori d'un accèssit de la darrera edició del Premi Solà Morales d'Urbanisme de la SCOT.
Hui la Marina és un espai estratègic amb gran potencial de la ciutat. Amb eixa visió, s'hi plantegen dos reptes: fer de la Marina el motor de la transformació econòmica de València i recuperar-la com a la gran plaça pública marítima de les valencianes i els valencians.

Es tractarà d'una jornada (anada i tornada el mateix dia) en tren: Barcelona - València - Barcelona, amb una visita amb els responsables del projecte de la Marina de València, dinar a la mateixa Marina i posterior visita al barri dels Poblats Marítims d'esta ciutat. La sortida seria cap a les 6h o 7h del matí, i la tornada cap a les 6h de la vesprada, arribant al vespre-nit a Barcelona.

Ens hi vols acompanyar?! Et pots inscriure aquí. Tens temps fins al proper 19 de novembre.
Per tal de formalitzar la reserva caldrà que feu un ingrés de 10 €. Escriviu-nos per demanar la informació a: info@scot.cat

Us hi esperem!
Imprimeix Enviar notícia
La TafaneraDeliciousGoogleRemoumeMenéameDiggTechnoratiCatosferaFacebookTwitterYahoo! BookmarksTechnorati