Diumenge 24 de Juny de 2018
Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre els hàbits de navegació. Si segueix navegant, considerem que accepta la seva instal·lació i ús. Llegeix més Accepto
Present i futur de la SCOT: síntesi de resultats de l'enquesta de percepció
16/12/2016

Un dels principals objectius de la nova Junta de la SCOT (escollida en assemblea el passat 19 de juliol de 016) és el de dotar l’entitat de més i millors mecanismes de participació, treball en equip i nous enfocaments de les activitats que s’hi duen a terme, tant per als socis, com per a la resta de persones interessades en la ordenació del territori des de qualsevol disciplina d’estudi.

Per aquest motiu, una de les primeres accions que s’ha dut a terme ha estat la realització d’una consulta, durant els mesos d’estiu de 2016, adreçada a tots i totes els socis i sòcies de la SCOT, així com a d’altres professionals afins a l’entitat, per tal de captar la percepció actual i l’expectativa de futur que genera la SCOT, tant com a entitat, com pel que fa a la seva tasca i paper en l’àmbit de l’ordenació del territori.

Des de la Junta de la SCOT ja s’han començat a tenir en compte els resultats i totes les opinions obtingudes, per tal de configurar l’estratègia de l’entitat i les actuacions futures.

A continuació podeu veure una síntesi a mode d’infografia dels principals resultats obtinguts. A més us podeu descarregar l’informe complert de resultats.Imprimeix Enviar notícia
La TafaneraDeliciousGoogleRemoumeMenéameDiggTechnoratiCatosferaFacebookTwitterYahoo! BookmarksTechnorati