Dimecres 7 de Desembre de 2022
Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre els hàbits de navegació. Si segueix navegant, considerem que accepta la seva instal·lació i ús. Llegeix més Accepto
 
 
Junta de Govern de la Societat Catalana d'Ordenació del Territori


President:
Josep A. Báguena Latorre

Geògraf i Master en Urbanisme per l'Institut d'Urbanisme de Grenoble. Ha estat investigador a l'École Nationale des Travaux Publics de l'Etat a Lyon, investigador i cap d'estudis de territori a l'Institut d'Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona, Assessor en matèria de planificació territorial al Departament de Política Territorial i Obres Públiques i actualment tècnic del Servei d’Urbanisme de la Diputació de Barcelona. Membre del grup de recerca GURB, Grup d’Estudis sobre Territori, Energia i Societat, de la UAB.


Vicepresident: Marc Montlleó Balsebre

Biòleg. Director de projectes ambientals a Barcelona Regional. Ha estat responsable de diversos projectes com l’Informe de Sostenibilitat del Pla Territorial Metropolità de Barcelona, el Pla d’Energia, Canvi Climàtic i Qualitat de l’Aire de l’Ajuntament de Barcelona o la Restauració d’ecosistemes litorals ala Platja Llarga. Imparteix docència a diversos màsters en Ordenació del territori i planejament urbanístic.


Secretària: Nel·la Saborit i Esteve
Enginyera Civil, especialista en transports i mobilitat i màster en Sistemes Intel·ligents de Transport per la UPC, ha treballat per a la Direcció General de Transport Terrestre de la Generalitat de Catalunya, i per al departament d'Operacions de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. Ha estat implicada en diversos projectes de mobilitat i espai públic a les ciutats de Barcelona i Sabadell. Actualment treballa en el camp de la planificació estratègica com a part de l’equip tècnic del Pla Estratègic Metropolità de Barcelona.


Tresorer: Oriol Biosca i Reig
Enginyer de Camins. Cap de Planificació Estratègica i Soci de MCRIT. Especialista en planejament urbà, regional i estratègic, sostenibilitat, i avaluació socioeconòmica. Dóna suport a administracions i institucions privades en l’àmbit del planejament, l’avaluació estratègica de plans i projectes d’infraestructura, i polítiques de transport, a Catalunya, Europa i Llatinoamèrica. Implicat en iniciatives de recerca del programa H2020 de la Unió Europea H2020 i de la xarxa territorial ESPON. Assessora regularment a institucions públiques en la gestió de projectes finançats amb fons Europeus. Professor del Curs professional sobre avaluació d'inversions en infraestructures i serveis de la Demarcació d'Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya.


Vocal: Jordi Quiñonero Oltra

Llicenciat en sociologia per la Universitat d'Alacant en l'especialitat de sociologia urbana, Màster Oficial en Participació i Desenvolupament Comunitari de la Universitat del País Basc amb un Treball Final de Màster qualificat amb excel·lent, Expert Universitari en Planificació de Processos Participatius i Màster en Planificació Participativa per al Desenvolupament Local tots dos títols propis de la Universitat Complutense de Madrid qualificats amb un Esment d'Excel·lència. Amb 15 anys d’experiència en la realització de diagnòstics socials qualitatius, planificació estratègica i processos participatius enfocats a projectes territorials i urbans i al disseny de polítiques públiques. Des de 2010 desenvolupa la seva tasca professional baix la denominació monoDestudio.


Vocal: Jordi Boixader i Solé
Economista i Màster professional d'estudis territorials i urbanístics i DEA en geografia. Treballa a l'Oficina d'Estratègies de Desenvolupament Econòmic de la Diputació de Barcelona en els camps de la planificació estratègica territorial i la innovació socioeconòmica. És professor col·laborador dels Estudis d'economia i empresa de la UOC i membre de l'Àmbit de Recerques del Berguedà. Va ser soci fundador d'una cooperativa pionera en la documentació i divulgació del paisatge sonor.


Vocal:
Marc Martí-Costa
Sociòleg (Universitat de Barcelona) i Doctor en Polítiques Públiques i Transformació Social per la Universitat Autònoma de Barcelona. Cap de l’àrea de governança de l’Institut d’estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona (IERMB). Especialista en anàlisi i avaluació de polítiques públiques –en el camp de l’urbanisme, l’habitatge i la participació– i l’estudi i millora de la governança urbana i metropolitana. Ha estat professor titular del Màster en Estudis Urbans de Flacso Ecuador i actualment és professor del Màster en Urbanisme i Ciutat de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i del Màster Metròpolis de l’IERMB.


Vocal:
Loles Herrero Canela
Arquitecta. Cap del Servei de Planejament Urbanístic de l'AMB.
Amb estudi propi entre el 2006-2013 centrat en el planejament urbanístic i l'ordenació del territori; destacar l'Estudi del nucli antic del barri d’Horta de Barcelona, el POUM de Baix Pallars i el Pla d’intervenció integral del barri La Maurina de Terrassa. Col·labora amb el Seminari Tècnic Local, amb diferents cursos de màster i postgrau, amb articles i com a jurat.

Vocal:
Isabella Longo
Enginyera. Directora de projectes del Centre d’innovació urbana de l’Ajuntament de Barcelona (Fundació BIT Habitat). Enginyera de formació amb un màster en planificació territorial i polítiques pel medi ambient. Ha treballat en diversos camps: innovació urbana, urbanisme i planificació territorial, estratègies de desenvolupament econòmic i turístic, disseny de polítiques públiques, implementació de programes al voltant de la “smart city” i la transformació digital, dinamització del paisatge i el patrimoni, coordinació i curadoria d'esdeveniments i gestió cultural.


Vocal:
Albert Arias Sans
Geògraf. Consultor en planificació i gestió urbana i professor associat al departament de geografia la UB impartint docència al Màster de Turisme Urbà. Llicenciat en geografia per la UAB, màster en Gestió Urbana per la Universitat Erasmus de Rotterdam, actualment és doctorand en Turisme i Oci la URV. Ha treballat com a consultor, gestor de projectes, investigador i docent en matèria d’urbanisme, gestió urbana i turisme a diverses empreses i universitats des de 2004. Fou director del Pla Estratègic de Turisme 2020 Barcelona.


Vocal:
Sergi Saladié Gil
Llicenciat i Doctor en Geografia per la Universitat Rovira i Virgili, postgrau en Arquitectura del Paisatge per la Universitat Politècnica de Catalunya, i Màster en Estudis Territorials i Urbanístics i Diploma de Tècnic Urbanista per l’Escola d’Administració Pública de Catalunya. Des del 2004 és professor associat al Departament de Geografia de la URV, on imparteix docència de planejament territorial al Grau de Geografia i Ordenació del Territori, i de paisatge al Grau d'Arquitectura. Com a investigador ha participat i coordinat diversos projectes, com els Catàlegs de Paisatge del Camp de Tarragona (2005-2007) i de les Terres de l’Ebre (2007-2009), o d’altres en els àmbits de la gestió territorial, l’energia o el turisme. Com a professional autònom desenvolupa projectes, estudis i assessoraments, especialment en l’àmbit del paisatge i de l’energia, per encàrrec de diverses administracions públiques així com altres organismes i entitats. Ha publicat diversos llibres com ara Els paisatges de l’Alt Camp (Cossetània, 2014), Impacte econòmic de les centrals eòliques en els pressupostos municipals a Catalunya. Estudi comparatiu (Pagès editors, 2014); o Conflicte entre el paisatge i l’energia eòlica (Pagès editors, 2018). Com a membre i col·laborador de diversos moviments socials de defensa del territori, realitza activisme sobre el paper de les comarques meridionals del Principat en el sistema elèctric de Catalunya. Entre 2015 i 2017 va ser Diputat al Parlament de Catalunya per la Candidatura d’Unitat Popular-Crida Constituent (CUP-CC). Actualment és membre de la Comissió d'Urbanisme de les Terres de l'Ebre com a representant del Col·legi de Geògrafs de Catalunya.


Vocal:
Maria Buhigas San José
Arquitecta Urbanista amb estudi propi des de 2014, especialitzat en estratègia urbana, desenvolupament econòmic local i planejament urbanístic, tant per administracions locals i regionals, com per privats. Ha col·laborat amb UN-Habitat en més de 20 projectes als darrers 6 anys a Colòmbia, Mèxic, Perú, Paraguai, Equador i Cuba. És professora associada del Departament de Geografia de la UAB. Anteriorment, va formar part de l’equip de Barcelona Regional (1999-2013), on va muntar i dirigir el Departament d’Estratègia Urbana (2006-13). Ha estat membre del Consell Científic Assessor de l’agència europea ESPON (2017-19). Va co-dirigir l’oficina i els treballs en el marc de la redacció del PDU dins de l’Ajuntament de Barcelona (2018-19). Ha estat Regidora de l’Ajuntament de Barcelona en aquest mandat (2019-2020). Forma part del Patronat de la Fundació Catalunya Europa de Pasqual Maragall. És llicenciada en Arquitectura per l’Etsab (UPC) i Master of Science in Urban Planning per la Universitat de Columbia (UC-NewYork).


Vocal: Moisès Jordi Pinatella
Ambientòleg de formació (Universitat de Girona) per bé que especialitzat, posteriorment, en planificació del territori i desenvolupament local. Ha estat investigador, professor associat, coordinador de l’Anuari Territorial de Catalunya, analista en una consultoria privada i tècnic en els àmbits de promoció econòmica i desenvolupament local al Consell Comarcal de la Selva, a Barcelona Activa i al Departament de Treball.


Vocal: Josep Sabaté Ibáñez
Titulat per la Universitat Politècnica de Catalunya. Actualment treballa com a tècnic del Servei d'Infraestructures desenvolupant projectes vinculats a la gestió energètica, l’eficiència i les renovables als edificis i campus de la Universitat. Ha estat membre de la Plataforma en Defensa de l'Ebre i ha participat en l'impuls d'entitats com la Diàspora Ebrenca o el Think Tank Terres de l'Ebre. En aquesta línia, ha participat activament en diferents moviments socials en l’àmbit de l’ecologisme, el desenvolupament rural i el reequilibri territorial.


Vocal:
Eloi Juvilá Ballester
Arquitecte, especialitzat en sostenibilitat i verd urbà. Treballa a la Diputació de Barcelona i forma part del seu grup transversal “entorn urbà i salut”. Ha estat coordinador de les jornades “Urbanisme i Gènere, una visió necessària per a tothom”(2005) i de la publicació “Propostes per a l'ambientalització de concursos públics d'edificació”(2018) redactada conjuntament amb el Green Building Council. Va impulsar la línia de treball en verd urbà, amb l’elaboració d’eines com els Plans Directors dels Verd urbà, les guies i cercador online per a la selecció d’espècies del verd urbà i la publicació “Renaturalització de la ciutat”(2019). En els darrers anys ha treballat en la localització de l’Agenda 2030 i l’Agenda Urbana en els municipis, des d’on ha coordinat la publicació “Planificació urbana integral, aprendiendo de Europa”(2020).


Vocal: Sònia Callau i Berenguer
Enginyera, actualment és la responsable de la Unitat de Suport als Espais Agraris a la Diputació de Barcelona. Va treballar al Parc Agrari del Baix Llobregat durant 15 anys, participant directament en la gestació, disseny i consolidació d’aquesta figura de protecció i dinamització agrària en àmbits periurbans. De formació és enginyera agrícola i enginyera de forests, i ha cursat un màster en urbanisme a la Universitat Politècnica de Catalunya. Va treballar com a comissionada experta a la Direcció General d’Agricultura de la Comissió Europea i ha col·laborat com a experta en agricultura periurbana per l’Agència Espanyola de Cooperació Internacional pel Desenvolupament (AECID). És membre de la Institució Catalana d’Estudis Agraris (ICEA). Els seus àmbits d’expertesa inclouen els models de protecció i gestió d’espais agraris (parcs agraris i parcs rurals), els sistemes de connexió camp-ciutat i més recentment la governança alimentària des de la política pública local. Ha publicat diversos articles i ha impartit classes a diverses universitats sobre la temàtica dels parcs agraris, els circuits curts de comercialització i la planificació alimentària.


Aquesta Junta fou escollida el 25 de febrer de 2021 i modificada el 28 de març de 2022.
 
 
 

Exposició
Exposició virtual sobre els efectes del canvi climàtic al delta de l’Ebre
Dpt. Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya
3/12/2020 al 31/12/2021 | On-line

Jornada tècnica
La teledetecció per satèl·lit aplicadaal conreu de la vinya
Escola Agrària de l'Empordà
11/02/2021 09:30h | Online

Jornades online
Jornades Tècniques Municipals de la Plataforma Residus Municipals
Experiències de foment de la reutilització i preparació per a la reutilització de residus municipals

Agència de Residus de Catalunya
12/02/2021 10:00h | Online

Webinar
Llei de mesures, novetats urbanístiques. Text Refós de la Llei d’Ordenació del Territori, Urbanisme i Paisatge (LOTUP)
Urbaclick - Generalitat Valenciana
12/02/2021 12:00h | Online

Jornada en anglès
Talk with Saskia Sassen on New Mobility Cultures & Policies
REBALANCE Mobility EU
18/02/2021 16:00h | Online

Webinar
Ciudades y Pueblos Residuo Cero
Rezero
18/02/2021 16:00h | Online

Xerrada informativa
El projecte d’habitatge cooperatiu Clau Mestra a Sant Cugat
Sostre Cívic
18/02/2021 18:00h | Online

Participació
3er cicle del Pla de Gestió de la conca Fluvial de Catalunya
Contaminació associada a pràctiques agrícoles i ramaderes (GIRONA)

Agència Catalana de l’Aigua
18/02/2021 19:00h | Online

Convocatòria
Convocatòria de subvencions per a projectes de foment de l’economia circular
Agència de Residus de Catalunya
23/12/2020 fins 19/02/2021

Congrés
8è Congrés d’Energia de Catalunya (CoEnerCat)
Associació Congrés d'Energia de Catalunya
19/02/2021 al 20/02/2021 | Online

Xerrada informativa
Coneix el projecte Walden XXI!
Sostre Cívic
20/02/2021 11:00h | Online

Curs online
'Alimentar la metròpoli en temps d'emergències'
Pla Estratègic Metropolità de Barcelona i CUIMPB-Centre Ernest Lluch
22/02/2021 al 23/02/2021

Jornada en anglès
Talk with Jacques Lévy on New Mobility Cultures & Policies
REBALANCE Mobility EU
23/02/2021 16:00h | Online

Jornada Tècnica
Sòls agrícoles i canvi climàtic
Fundació Emys
24/02/2021 19:00h | Online

Jornada Tècnica
La renaturalització dels nuclis urbans per fer-los més saludables
Càtedra de l'Natura i Benestar, Ajtm. Sant Hilari Sacalm, Univeristat de Girona i de Vic
25/02/2021 10:00h |  Online

Participació
3er cicle del Pla de Gestió de la conca Fluvial de Catalunya
Contaminació associada a pràctiques agrícoles i ramaderes (TARRAGONA)

Agència Catalana de l’Aigua
25/02/2021 19:00h | Online

Webinar
Quins són els reptes de les entitats en l'era post-Covid?
Xarxanet
22/02/2021 10:00h | Online

Congrés online
Congrés Nacional d’Educació Ambiental: La professió
Societat Catalana d’Educació Ambiental (SCEA)
26/02/2021 17:00h | On-line

Participació
3er cicle del Pla de Gestió de la conca Fluvial de Catalunya
Contaminació associada a pràctiques agrícoles i ramaderes (BARCELONA)

Agència Catalana de l’Aigua
25/02/2021 19:00h | Online

Jornada en anglès
Talk with Tim Cresswell on New Mobility Cultures & Policies
REBALANCE Mobility EU
02/03/2021 16:00h | Online

Jornades online
Planejament urbanístic de sistemes alimentaris agroecològics
Red de Ciudades por la Agroecología i Ajuntament de València
3/03/2021 al 4/03/2021 | Online

Convocaòria
Premi Europeu d'Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic
AADIPA i COAC
Termini fins al 26/03/2021

Jornada
La perspectiva de gènere en l’urbanisme i l’edificació
Urbaclik - Direcció General d’Urbanisme Generalitat Valenciana
12/03/2021 12:00h | Online

Jornada
Acció col·lectiva davant la crisi sanitària i social
Solivid
12/03/2021 15:00h | Online

Acte online
“Empowering the Local for Enhancing Cohesion and Spatial Justice in Europe”
RELOCAL
15/03/2021 10:00h | Online

Curs en línia
10 anys de l'Àrea Metropolitana de Barcelona: balanç i reptes
CUIMPB-Centre Ernest Lluch
16/03/2021  al 17/03/2021 | Online

Coloquis
Coloquis MDUT2021
UPC i Màster en desenvolupament urbà i territorial
02/03/2021 al 01/03/2021 | Online

Jornada tècnica
CULTIUS LLENYOSOS D'ALT VALOR: Innovació sostenible per a una alta rendibilitat
Horticultura Interempresas i  Tierras agricultura
16/03/2021 al 17/03/2021 | Online

Congrés en línia
III Congrés “El transport públic és cosa de dones”
Associació per a la Promoció del Transport Públic (PTP) i Col·lectiu Punt 6
17/03/2021 15:00h | Online

Jornada online
Altres maneres d'accedir a l'habitatge: les cooperatives d'habitatge i la masoveria

Concell Comarcal del Moianès i Consorci del Moianès
17/03/2021 18:00h | Online

Sessió en línia
L'espai de governança de la CARM
PEMBarcelona
18/03/2021 09:00h | Online

Debat en línia
Debat sobre el document "Un gir a l'esquerra", en aquest cas sobre l'eix territorial
Institut Sobiranies
18/03/2021 18:00h | Online


Taller participatiu

Taller participatiu amb els ens locals de la B30: "Els reptes de l'economia circular al món local i com abordar-los de forma conjunta"
Xarxa àmbit B30
23/03/2021 12:00h | Online

Taula – debat
III Congrés “El transport públic és cosa de dones -  “Dones que mouen el transport públic: vivències i perspectives de futur”

Associació per a la Promoció del Transport Públic (PTP) i Col·lectiu Punt 6
24/03/2021 15:00h | Online

Congrés online
De la recerca a l'acció transformadora.
Societat Catalana d’Educació Ambiental (SCEA)
26/03/2021 17:00h | On-line

Curs online
Curs online Economia circular: Eines i metodologies per a la implementació pràctica de economia circular al model productiu (4a edició).
Escola de Formació Col·legi d'Ambientòlegs de Catalunya
06/04/2021 al 04/05/2021 | Online

Congrés en línia
III Congrés “El transport públic és cosa de dones - Sessió 3: Més enllà de Barcelona: la mobilitat de les dones en el territori català

Associació per a la Promoció del Transport Públic (PTP) i Col·lectiu Punt 6
07/04/2021 15:00h | Online

Sessió en anglès
Visions i reptes en la Regeneració Urbana
Tehran Municipality,  metropolis i Ajt. Barcelona
07/04/2021 11:00h | Online

Webinar en anglès
Cicle de webinars - 3a sessió: Implementant una iniciativa d’accés a la terra –
Access to Land Network
07/04/2021 15:00h | Online

Cicle en línia
Districtes innovadors: Nova indústria, Coneixement i Desenvolupament econòmic. Districtes innovadors, ciutat i futur
Col·legi d'Economistes de Catalunya i 22@NetworkBCN
07/04/2021 18:30h | Online

Jornada
L’Aliança Públic-privada (online)
La Hidra Cooperativa
08/04/2021 10:00h | Online

Taula rodona

La solució Públic-comunitària Quines fórmules de col·laboració públic-comunitàries tenim per canviar el mercat de l’habitatge?
La Hidra Cooperativa
08/04/2021 16:00h | Online i presencial

Taula rodona
Com fer efectiva la col·laboració públic-comunitària? Marcs, eines i mètriques possibles
La Hidra Cooperativa
08/04/2021 18:00h | Online i presencial

Presentació
Eines #UnLlocPerviure per a administracions.Potencial de les noves regulacions d'allotjaments per a les cooperatives d'habitatge
Perviure i Celobert
12/04/2021 10:00h | Online

Webinar
LI Webinar: Green Infrastructure Exposed
Landscape Institute
13/04/2021 11:00h | Online

Presentació

Aplicatiu APPel Lloc per a grups de cohabitatge
Perviure i Celobert
12/04/2021 18h | Online

Presentació
PAISATGE/kW. El paisatge hidroelèctric pirinenc, valors i propostes d’actuació
PirineusWATT, IDAPA i Observatori del Paisatge de Catalunya
22/04/2021 18:00h | Online

Cicle
Cicles Metropolitans del procés Barcelona Demà. Compromís Metropolità 2030
Barcelona Demà, PEMB
28/04/2021 al 4/05/2021 | Online

Jornada
Jornada Territorial Metròpoli Cohesionada "Viure i conviure"
Barcelona Demà, PEMB
04/05/2021 09:00h | Online

Jornada tècnica
Canvi climàtic i agricultura: com adaptar-se als canvis del futur que ja és aquí. #PATT2021
Escola Agrària Manresa i l'Espai de Recursos Agroecològics
04/05/2021 09:25h | Online

Jornades
Pensem#NacióXXI. Habitar el territori. Connexions i densitats contemporàneas
Fundació Congrés de Cultura Catalana i Associació Catalana de Professionals
4/05/2021 al 18/05/2021 | Online

Sessió
CaminsTalks | Seguretat viària: El repte de la mortalitat zero
Col·legi d'enginyers de camins, canals i ports de Catalunya
04/05/2021 18:00h | Online

Sessió
Polítiques municipals d'habitatge: Àrees estratègiques, sòl i plans locals
Fundació Catalunya Europa, El Club de Roma-Barcelona, Fundació La Caixa i Palau Macaya
05/05/2021 09:00h | Online

Sessió de co-creació
Intercanvi pràctic-científic sobre els eixos verds de Barcelona

ICTA-UAB
06/05/2021 09:30h| Online

Cicle
8è cicle de debats i conferències
Museu de la Vida Rural, La Conca 5.1 i Fundació Carulla
06/05/2021 al 11/06/2021 | L’Espluga de Francolí i online

Curs en línia
Paisatge urbà i perspectiva local. Valorització i intervenció en el paisatge en escales intermèdies
Diputació de Barcelona i Observatori del Paisatge de Catalunya
06/05/2021 al 10/05/2021 | Online

Jornada
III Jornada 'Estratègia de paisatge agrari'
Ajuntament de Palma, Palma XXI, UIB
06/05/2021 16:30h | Online

Sessió informativa
Sessió 2 d’informació i debat del Pla Natura Barcelona 2021-2030
Ajuntament de Barcelona
12/05/2021 17:00h | Online

Sessió online
Circularitat, entropia, conflictes ecològics i combustibles incremables
Fundació ENT i ICTA-Universitat Autònoma de Barcelona
19/05/2021 12:00h | Online

Curs
Acunpuntura verda-El verd en el edificisi l'espai urbà

Escola Ser
20/05/2021 20h | Online i presencial

Activitat
Setmana de la Natura
Xarxa per a la Conservació de la Natura
24/05/2021 al 05/06/2021 | Online i presencial

Exposició
Tot un món de pedra seca
Associació del Desenvolupament Rural de la Catalunya Central
21/06/2021 al 1/07/2021 | Puig-reig

Cicle
Diàlegs agroalimentaris. Alimentació Sostenible per a les ciutats del futur.
Universitat Politècnica de Catalunya
21/06/2021 16:00h | Online

Conferència
European Climate Change Adaptation conference 2021
Comissió Europea
22/06/2021 09:00h | Online

Acte
Acte de cloenca del #CicleIntelligent.Cap a les missions per a una Metròpoli Intel·ligent
Barcelona Demà
22/06/2021 09:00h | Online

Cicle
Saluta i Natura. Pràctiques innovadores per a una integració efectiva
La integració de la natura i la salut en els plans territorials, urbanístics i sectorials

Campus Sectorials i Xarxa per la Conservació de la Natura
22/06/2021 11:30h | Online

Presentació i debat
Presentació del llibre "Miradas sobre la ciudad"
SCOT i Acantilado
22/06/2021 19:00h | Presencial i online

Taller
Taller sobre custòdia municipal.
Iniciativa de Custòdia del Territori de les Illes Balears
23/06/2021 10:00h | Online

Cicle
Saluta i Natura. Pràctiques innovadores per a una integració efectiva
'Infraestructura blava i verda urbana i periurbana
'
Campus Sectorials i Xarxa per la Conservació de la Natura
29/06/2021 11:30h | Online

Cicle
Saluta i Natura. Pràctiques innovadores per a una integració efectiva
'El desplegament de la prescripció de natura'
Campus Sectorials i Xarxa per la Conservació de la Natura
06/07/2021 11:30h | Online

Exposició
Exploraciones urbanas. Ciudades vividas y cartografías críticas
CCCB
11/01/2021 fins al 28/05/2021 | Barcelona

Exposició Itinerant
Els Paisatges culturals agraris
Euroregio, Concell de Mallorca, Institut Ramon Muntaner, Prioritat i Ville de Roquefort
19/02/2021 al 06/06/2021 | Castell de Falset
[Continuar]
Xarxes socials
 
SCOT
Institut d’Estudis Catalans
c/ Carme, número 47
08001 Barcelona
Tel. 933 248 583
Fax. 932 701 180
Correu-e: scot@iec.cat