Dilluns 8 de Març de 2021
Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre els hàbits de navegació. Si segueix navegant, considerem que accepta la seva instal·lació i ús. Llegeix més Accepto
França declara d'utilitat pública la MAT entre la frontera i Baixàs
Línia elèctrica de molt alta tensió Sentmenat-Bescanó-Baixàs 2011 Mapa: Montse Ferrés
Breu d'actualització
5/5/2011


El Govern francès declara d’utilitat pública el projecte constructiu del tram soterrat de la MAT entre la frontera francesa i Baixàs, pas previ a iniciar les expropiacions i posteriorment les obres. Mentrestant, a l’altra banda de la frontera el tram entre Sentmenat i Bescanó ja està construït tot i que encara no hi circula electricitat, entre Bescanó i Santa Llogaia d’Àlguema i al ramal de Riudarenes s’està pendent de les al•legacions i entre Santa Llogaia i la frontera francesa Red Eléctrica ha iniciat el projecte executiu que el Ministeri haurà de declarar d’utilitat pública. El Govern espanyol confia que el 2014 la línia ja sigui operativa.

Veure antecedents:
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003