Dimecres 30 de Novembre de 2022
Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre els hàbits de navegació. Si segueix navegant, considerem que accepta la seva instal·lació i ús. Llegeix més Accepto
Portada > Legislació, plans i documents >

Plans d'ordenació urbanística municipal

Plans d'ordenació urbanística municipal
Josep Ramon Mòdol

Actualitzat a 31/12/2011


Al llarg del 2011 la tramitació del planejament de Calonge ha de fer front a la convulsa situació política al consistori, amb canvi de govern inclòs i amb sentències judicials que obliguen a enderrocar diverses promocions d’habitatge il•legals. Per altra banda, el 3 d’octubre es fa públic l’acord del ple pel qual s’aprova inicialment el document que complementa l’Agenda del POUM i que haurà de sotmetre’s a informació pública. El nou POUM concentra les zones de creixement residencial en continuïtat amb el nuclis urbans de Calonge i Sant Antoni.
[Continuar]
Josep Ramon Mòdol

Actualitzat a 31/12/2010


A començament de desembre del 2010, en la tercera temptativa, el ple de l’Ajuntament d’Alp aprova provisionalment el Pla d’ordenació urbanística municipal, que concentra el creixement residencial en continuïtat amb els nuclis urbans preexistents, i permet la construcció de gairebé 1.500 nous habitatges i uns 1.900 llits d’hotel. Al final de desembre la Comissió Territorial d’Urbanisme de Girona aprova definitivament el pla, però en suspèn l’executivitat a l’espera que se’n redacti el text refós corresponent.
[Continuar]
Pol Huguet - X3 Estudis Ambientals

Actualitzat a 31/12/2010


La Comissió Territorial d’Urbanisme de la Catalunya Central aprova definitivament el POUM de Vic el desembre de 2010 després d’un llarg procés de redacció, començat el 2007. Després de llargues negociacions amb els partits de l’oposició, el POUM rep el suport d’una àmplia majoria del consistori. Aquest pla preveu un creixement moderat i concentrat de la ciutat, preservar l’espai rural i les masies, millorar la mobilitat a partir d’un sistema de rondes i establir una important superfície de zones verdes al voltant de la ciutat.
[Continuar]
Montserrat Mercadé

Actualitzat a 31/12/2011

El 30 de juny de 2011 el POUM rep l’aprovació definitiva tot i quedar en suspensió la seva executivitat fins que l’Ajuntament de Tarragona no presenti el text refós. El nou POUM proposa un creixement màxim de fins a 185.000 habitants, amb la producció de 33.916 habitatges, el 40% dels quals protegits, i pretén reunificar el territori creant un model de ciutat que relligui al màxim tots els barris i nuclis.
[Continuar]
Montserrat Mercadé

Actualitzat a 31/12/2011


El 24 d’octubre es publica al DOGC el text refós del nou POUM de Calafell, un cop la CTUT en sessió de 5 de maig acorda l’aprovació del text refós incorporant d’ofici un seguit de prescripcions. El nou pla urbanístic incorpora aproximadament el 70% de les al•legacions presentades per veïns, entitats i partits i preveu un potencial de 6.143 nous habitatges, amb una població estimada l’any 2023 que oscil•la entre 33.000 i 44.000 habitants.

[Continuar]
Oscar Carracedo

Actualitzat a 31/12/2010

L’octubre de 2010 l’Ajuntament de Cervera engega un nou procés d’explicació pública del POUM, que vol rebre una segona aprovació inicial derivada dels grans canvis inclosos. El nou document del pla preveu 7.361 nous habitatges, amb un sostre edificable de 670.961 m2 que permetrien un increment de població que podria arribar fins als 18.895 habitants l’any 2030. El Pla preveu la transformació en via urbana de l’N-II, al seu pas per la població, així com la qualificació d’una gran zona verda de 27 ha entre la plana del castell i el riu d’Ondara.
[Continuar]
Oscar Carracedo

Actualitzat a 31/12/2010


Després d’anys amb un planejament provisional, la Comissió Territorial d’Urbanisme de Barcelona aprova definitivament el Pla d’ordenació urbanística municipal (POUM) de Sallent el 23 de maig de 2010. El pla preveu 1.777 nous habitatges, amb un sostre edificable de 137.017 m2 que permetrien un increment de població de fins a 10.779 habitants l’any 2026. El Pla preveu la nova localització dels veïns del barri de l’Estació, afectat per la subsidència efecte de l’explotació minera, en 300 nous habitatges. Per altra banda, també considera l’ampliació de la zona del runam del Cogulló per a fer-hi nous abocaments de l’explotació minera.
[Continuar]
Alfons Recio

Actualitzat a 31/12/2010

A mitjan any 2010 es produeix la segona aprovació inicial del PAUM i de la modificació puntual (MP) del planejament de Callús. L’oposició i un dels regidors del govern municipal hi voten en contra pel model de creixement proposat, que consideren desmesurat. Pocs dies després, un col•lectiu ciutadà inicia una campanya per demanar que el PAUM i la MP siguin sotmesos a una consulta popular vinculant.
[Continuar]
Xavier Matilla

Actualitzat a 31/12/2010

El ple de l’Ajuntament de Montmeló aprova inicialment el mes de març de 2010 el nou POUM. Es proposa un model de creixement equilibrat, fonamentat en la requalificació interna i complementàriament en la delimitació de nous àmbits que han de permetre reestructurar i completar la ciutat existent. Atesa la reduïda dimensió del municipi, el nou POUM suposa, físicament, la definició dels límits de la taca urbana definitiva de la ciutat.
[Continuar]
Néstor Cabañas

Actualitzat a 31/12/2009

El POUM de Premià de Mar aprovat definitivament l’any 2009 és el resultat d’un intens procés de planificació i debat, afavorit per l’esgotament del sòl urbanitzable. Aquest esgotament ha obligat el municipi a iniciar la transformació del teixit urbà (indústries en desús, principalment) per donar resposta a les demandes socials (habitatge, equipament, zones verdes...). Aquest procés no ha estat exempt d’una resposta social per reclamar que aquestes transformacions serveixin per augmentar la dotació d’equipaments i zones verdes i perquè no esdevinguin una excusa per densificar el municipi amb més residències.
[Continuar]
 
Pàgina 1 de 10 (10 de 100 Resultats)
 
 
Actualitat territorial

Cerca per comarques

Documentació territorial
Destaquem