Dimecres 8 de Febrer de 2023
Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre els hàbits de navegació. Si segueix navegant, considerem que accepta la seva instal·lació i ús. Llegeix més Accepto
Portada >

Legislació, plans i documents

Legislació, plans i documents
Cervera 1
Irene Navarro
Actualitzat a 31/12/2015

El març de 2015 van finalitzar els treballs d’elaboració del Pla de paisatge de Cervera, un pla pioner pel que fa a l’ordenació i la gestió del paisatge a l’escala local a Catalunya. El document ha estat promogut per la paeria de Cervera i ha comptat amb la participació i implicació d’11 entitats locals.
[Continuar]
Unitats_Paisatge_RMB
Irene Navarro
Actualitzat a 11/12/2015

El Departament de Territori i Sostenibilitat aprova definitivament el Catàleg de Paisatge de la Regió Metropolitana de Barcelona.
[Continuar]
Una imatge aèria del Circuit de Barcelona-Catalunya Font: http://www.circuitcat.com
Actualitzat a 7/9/2015

El Pla pretén configurar un pol d’activitats vinculades al món del motor al voltant de la instal•lació, entre Montmeló, Granollers i Parets.
[Continuar]
Esquema dels sectors afectats pel Pla director Font: Avanç del PDU
Actualitzat a 26/1/2015

L’Avanç del Pla director urbanístic dels àmbits d’activitat econòmica del delta del Llobregat identifica àrees de sòl urbà o urbanitzable per destinar-les a activitat econòmica o per preservar-les dins el Parc Agrari.
[Continuar]

Moisès Jordi


Actualitzat a 31/12/2013

El Congrés aprova el Projecte de Llei de modificació de la Llei de costes que pretén dotar de més seguretat jurídica els propietaris de les edificacions de primera línia de mar ampliant el termini de les concessions, excloent determinats nuclis del domini públic marítimo-terrestre i rebaixant la servitud de protecció. Els canvis introduïts resolden, a favor dels propietaris, algunes situacions conflictives al litoral català, en especial a Castelló d’Empúries, Roses i Platja d’Aro.
[Continuar]

Moisès Jordi


Actualitzat a 31/12/2012

El Consell de Ministres del Govern espanyol aprova el Projecte de Llei de modificació de la Llei de costes que pretén dotar de més seguretat jurídica els propietaris de les edificacions de primera línia de mar ampliant el termini de les concessions, excloent determinats nuclis del domini públic marítimo-terrestre i rebaixant la servitud de protecció. Els canvis introduïts resoldrien, a favor dels propietaris, algunes situacions conflictives al litoral català, en especial a Castelló d’Empúries, Roses i Platja d’Aro. A finals de 2012 s’iniciarà el tràmit parlamentari previ a l’aprovació definitiva.
[Continuar]
Néstor Cabañas

Actualitzat a 31/12/2012


El febrer de 2012 s’acaba la tramitació del paquet de lleis òmnibus que tenen com a objectiu la simplificació, la reestructuració administrativa i la promoció de l’activitat econòmica i que afecten a qüestions territorials com la gestió i avaluació ambiental, la mobilitat, el turisme, els equipaments comercials, l’habitatge o l’urbanisme. CiU defensa els canvis per actualitzar la normativa i sortir de la crisi però alguns partits i diverses entitats ambientals consideren que és un intent de desregular la protecció del territori.
[Continuar]
Josep Ramon Mòdol

Actualitzat a 31/12/2011


Al llarg del 2011 la tramitació del planejament de Calonge ha de fer front a la convulsa situació política al consistori, amb canvi de govern inclòs i amb sentències judicials que obliguen a enderrocar diverses promocions d’habitatge il•legals. Per altra banda, el 3 d’octubre es fa públic l’acord del ple pel qual s’aprova inicialment el document que complementa l’Agenda del POUM i que haurà de sotmetre’s a informació pública. El nou POUM concentra les zones de creixement residencial en continuïtat amb el nuclis urbans de Calonge i Sant Antoni.
[Continuar]
Josep Ramon Mòdol

Actualitzat a 31/12/2010


A començament de desembre del 2010, en la tercera temptativa, el ple de l’Ajuntament d’Alp aprova provisionalment el Pla d’ordenació urbanística municipal, que concentra el creixement residencial en continuïtat amb els nuclis urbans preexistents, i permet la construcció de gairebé 1.500 nous habitatges i uns 1.900 llits d’hotel. Al final de desembre la Comissió Territorial d’Urbanisme de Girona aprova definitivament el pla, però en suspèn l’executivitat a l’espera que se’n redacti el text refós corresponent.
[Continuar]
Pol Huguet - X3 Estudis Ambientals

Actualitzat a 31/12/2010


La Comissió Territorial d’Urbanisme de la Catalunya Central aprova definitivament el POUM de Vic el desembre de 2010 després d’un llarg procés de redacció, començat el 2007. Després de llargues negociacions amb els partits de l’oposició, el POUM rep el suport d’una àmplia majoria del consistori. Aquest pla preveu un creixement moderat i concentrat de la ciutat, preservar l’espai rural i les masies, millorar la mobilitat a partir d’un sistema de rondes i establir una important superfície de zones verdes al voltant de la ciutat.
[Continuar]
 
Pàgina 1 de 10 (10 de 100 Resultats)
 
 
Actualitat territorial

Cerca per comarques

Documentació territorial
Destaquem