Dimecres 8 de Febrer de 2023
Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre els hàbits de navegació. Si segueix navegant, considerem que accepta la seva instal·lació i ús. Llegeix més Accepto
Portada > Urbanisme >

Millora urbana

Millora urbana
Millora urbana de Sant Roc (Badalona) 2015-1 Mapa: Montse Ferrés
Actualitzat a 17/6/2015

En total ja s’han lliurat 811 dels 1.119 habitatges i només manquen per enderrocar 6 dels 22 blocs amb patologies estructurals en aquest barri de Badalona.
[Continuar]
Elisabet Sau

Actualitzat a 31/12/2014

A finals de 2014 l’Ajuntament de Barcelona encara no ha iniciat cap obra de transformació al carrer Pere IV malgrat que es van fer reserves pressupostàries per a la reforma d’un primer tram. Els veïns reclamen que el projecte de millora vagi més enllà de l’espai viari (remodelació de voreres, carrils bici i ordenació del trànsit) i cerquen alternatives, juntament amb el taller Destiempo Urbano, per dinamitzar els espais buits, el gran actiu del carrer. Aquesta revitalització hauria de completar la lenta però de moment constant recuperació de l’antic patrimoni fabril de la zona que, amb la seva remodelació i adequació, està aportant al teixit urbà local un seguit de noves empreses culturals i de creació .
[Continuar]
Moisès Jordi

Actualitzat a 31/12/2014


L’Ajuntament de Lleida confia que la reobertura del Mercat del Pla com a centre comercial outlet dinamitzi el Centre Històric després d’anys d’inversions públiques. La Plataforma del Pla de l’Aigua reconeix l’impacte positiu de l’equipament però reclama un major control a les activitats de venda de droga i de prostitució i proposa actuacions urbanístiques que afavoreixin l’atracció de famílies.
[Continuar]
Moisès Jordi

Actualitzat a 31/12/2013

A l’octubre s’inicien les obres de la primera fase del projecte d’urbanització del calaix de Sants i els seus entorns, una estructura de formigó que cobreix l’accés ferroviari a l’estació de Sants. L’equip de govern defensa un projecte basat en zones verdes lineals a la cota baixa, una rambla al sostre del calaix i un vial de serveis al costat muntanya mentre veïns i oposició reclamen una major permeabilització dels dos costats del calaix.
[Continuar]
Moisès Jordi

Actualitzat a 31/12/2012


L’Ajuntament de Barcelona escull 22 treballs com a punt de partida del projecte Portes de Collserola que té com a objectiu entrellaçar el teixit urbà de la ciutat amb els espais naturals de la serra de Collserola a partir de 16 portes que actuïn com a corredors verds. Es proposen actuacions diverses com la millora d’hàbitats, la creació d’horts urbans, la connexió entre els espais verds situats a banda i banda de la ronda de Dalt o el foment del transport públic per accedir a la serra.
[Continuar]
Montserrat Mercadé

Actualitzat a 31/12/2011


El 15 de desembre de 2011 l’Ajuntament de Barcelona aprova inicialment la modificació del PGM per a la protecció del nucli antic del barri de Sant Andreu de Palomar amb l’objectiu de preservar l’antic tramat urbà i les seves tipologies d’edificació tradicional, objectius llargament reivindicats per l’Associació de Veïns, la qual es mostra satisfeta tot i posar de relleu que no es desafecten totes les finques. Es preveu que la MPGM estigui definitivament aprovada al novembre de 2012.
[Continuar]
Moisès Jordi

Actualitzat a 31/12/2011


El setembre de 2011 l’Ajuntament de Barcelona presenta el projecte Portes de Collserola que pretén obrir la ciutat a la muntanya a partir de la definició de 16 portes que han de permetre entrellaçar el teixit urbà i els espais naturals. El termini de presentació dels equips participants i la remuneració econòmica per als equips seleccionats per a la segona fase provoca la polèmica en l’acte de presentació, amb el que l’Ajuntament decideix perllongar el termini fins el 8 de novembre tot i que no modifica la dotació econòmica. Així mateix, l’èxit de licitadors als concursos obliga a allargar el procés de selecció dels equips fins la segona meitat de desembre.
[Continuar]
Marta Sánchez

Actualitzat a 31/12/2011


La crisi econòmica no permet complir la previsió d’iniciar el 2011 les obres de soterrament de la línia Barcelona-Portbou al seu pas per Montcada i Reixac fet que aixeca les protestes de l’Ajuntament i els veïns. A finals d’any el Govern espanyol presenta els projectes constructius dels dos primers trams però no està clar si s’inclouran als pressupostos de 2012.
[Continuar]
Rosa Carbó

Actualitzat a 31/12/2011

L’Ajuntament de Tortosa calcula en un 90% el grau d’execució del Pla integral del nucli antic, que permet l’obertura de noves places, la urbanització de carrers i la creació d’equipaments. Mentrestant es comencen a executar actuacions urbanístiques en altres sectors del nucli antic que van quedar fora de l’àrea d’actuació del Pla, com ara el barri de Sant Jaume.
[Continuar]
Josep Ramon Mòdol

Actualitzat a 31/12/2011

Durant el 2011 continuen les obres d’urbanització del nou vial que creua bona part del centre històric i l’edifici del Casal de Barri, un cop enllestides la urbanització de la zona de Torrent i de dues places del barri jueu, la reurbanització dels carrers pròxims a la plaça Mercadal, i la construcció del Casal de Ciutat. L’actuació a l’eix Cerers-Minerva, aturada per manca de pressupost, es configura com a proposta de continuïtat del programa.
[Continuar]
 
Pàgina 1 de 10 (10 de 97 Resultats)
 
 
Actualitat territorial

Cerca per comarques

Documentació territorial
Destaquem