Dimecres 8 de Febrer de 2023
Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre els hàbits de navegació. Si segueix navegant, considerem que accepta la seva instal·lació i ús. Llegeix més Accepto
Portada > Urbanisme >

Transformacions urbanes

Transformacions urbanes
Vista Can Batlló
Irene Navarro
Actualitzat a 31/12/2015

Avança la transformació del recinte industrial de Can Batlló. S’inicien els enderrocs per obrir carrers, la construcció d’habitatges i la instal·lació d’equipaments. La Plataforma Can Batlló i la Comissió de veïns i veïnes de La Bordeta, acaben transformant el recinte en un espai autogestionat.
[Continuar]
Pla BUITS 2
Irene Navarro
Actualitzat a 31/12/2015

El programa municipal anomenat Pla de Buits Urbans amb Implicació Territorial i Social (Pla BUITS) va ser creat per l’Ajuntament de Barcelona l’any 2012 amb l’objectiu de dinamitzar terrenys en desús de la ciutat de Barcelona, a través del seu ús temporal impulsat  per entitats sense ànim de lucre.
[Continuar]
glories_2015
Marta Calvet i Oriol Biosca
Actualitzat a 31/12/2015

Finalitzen les obres d’enderroc de l’anella viària de la plaça de les Glòries. La circulació deixa de ser elevada i passa a nivell de terra provisionalment fins que es completin les obres dels nous túnels sota el futur parc urbà. Simultàniament s’ha alliberat un gran espai que es destina ara a vianants i a usos de lleure i gaudi ciutadà. És l’inici de les obres d’urbanització provisional de la plaça per tal de donar-hi funcionalitat mentre es completa la transformació urbana prevista.
[Continuar]
Imatge dels habitatges i equipaments executats a les Casernes Foto: Regesa (Consell Comarcal del Barcelonès)
Actualitzat a 23/7/2015

Només s’han executat 221 dels 2.000 habitatges previstos i 3 dels 12 equipaments. El nou govern municipal vol desencallar el pla urbanístic però no adquireix compromisos concrets.
[Continuar]
Esquema dels projectes urbanístics als barris de ponent de Figueres Elaboració: Moisès Jordi
Actualitzat a 11/5/2015

Aquesta intervenció es proposa com una primera fase d’un projecte més ampli de transformació dels barris de ponent de Figueres.
[Continuar]
Imatge virtual del Pla director urbanístic Granvia-Llobregat Font: Departament de Territori i Sostenibilitat
Actualitzat a 24/2/2015

S’aprova inicialment el Pla director urbanístic Gran Via-Llobregat que preveu la transformació de la segona fase de la Granvia a L’Hospitalet de Llobregat, amb el soterrament dels troncs centrals i l'ordenació de l'entorn.
[Continuar]
Moisès Jordi

Actualitzat a 31/12/2014

L’any 2015 es podrà iniciar la demolició del primer dels dos blocs de Can Garcia de Manlleu, uns edificis de planta baixa i 11 pisos, un cop tots els veïns hagin estat reallotjats en habitatges existents o de nova construcció. Aquesta és l’actuació més destacada del Pla de millora del barri de l’Erm, escollit el 2004 en la primera convocatòria de la Llei de barris, que pretén frenar-ne la degradació amb diverses actuacions urbanístiques i socials.
[Continuar]
Elisabet Sau

Actualitzat a 31/12/2014

L’any 2014, l’Ajuntament de Barcelona treu a concurs el projecte per a la futura construcció dels habitatges de la quarta fase del barri de les Cases Barates del Bon Pastor, que suposarà la construcció de 200 habitatges més del conjunt de 900 previstos que han de permetre substituir les 800 cases construïdes el 1929. La primera i segona fase (350 habitatges) són ja una realitat i la tercera (160) s’inicia el mateix 2014 després dels problemes de finançament que havien retardat l’operació des del 2012.
[Continuar]
Moisès Jordi

Actualitzat a 31/12/2014


L’Ajuntament de Badalona es mostra optimista en relació a la transformació del sector del Gorg, on es preveu construir 2.576 habitatges, una rambla i un canal en els terrenys adjacents al port de Badalona. Per fer viable l’operació l’equip de govern ha realitzat diversos canvis urbanístics per incrementar el nombre d’habitatges, reduir la superfície dels pisos i desvincular la construcció d’un hotel de la concessió portuària. A finals de 2014 s'inicia la comercialització dels primers blocs d'habitatges del futur barri del Gorg.
[Continuar]

Actualitzat a 31/12/2014


El projecte de transformació del barri de la Mina iniciat el 2002 continua pendent de la decisió que es prengui sobre l’enderroc del bloc Venus, on els veïns no estan d’acord en assumir els 35.000 euros de diferència per reallotjar-se als nous habitatges públics. Això provoca que es mantinguin prop de 300 habitatges buits a la rambla de la Mina. Tanmateix, 12 anys després de l’inici, la major part de les actuacions són ja una realitat, entre elles la rambla, el canvi d’usos de la Mina Industrial, l’arribada del tramvia o l’execució d’equipaments.
[Continuar]
 
Pàgina 1 de 10 (10 de 100 Resultats)
 
 
Actualitat territorial

Cerca per comarques

Documentació territorial
Destaquem