Dimecres 7 de Desembre de 2022
Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre els hàbits de navegació. Si segueix navegant, considerem que accepta la seva instal·lació i ús. Llegeix més Accepto
Portada >

Urbanisme

Urbanisme
Vista Can Batlló
Irene Navarro
Actualitzat a 31/12/2015

Avança la transformació del recinte industrial de Can Batlló. S’inicien els enderrocs per obrir carrers, la construcció d’habitatges i la instal·lació d’equipaments. La Plataforma Can Batlló i la Comissió de veïns i veïnes de La Bordeta, acaben transformant el recinte en un espai autogestionat.
[Continuar]
Pla BUITS 2
Irene Navarro
Actualitzat a 31/12/2015

El programa municipal anomenat Pla de Buits Urbans amb Implicació Territorial i Social (Pla BUITS) va ser creat per l’Ajuntament de Barcelona l’any 2012 amb l’objectiu de dinamitzar terrenys en desús de la ciutat de Barcelona, a través del seu ús temporal impulsat  per entitats sense ànim de lucre.
[Continuar]
glories_2015
Marta Calvet i Oriol Biosca
Actualitzat a 31/12/2015

Finalitzen les obres d’enderroc de l’anella viària de la plaça de les Glòries. La circulació deixa de ser elevada i passa a nivell de terra provisionalment fins que es completin les obres dels nous túnels sota el futur parc urbà. Simultàniament s’ha alliberat un gran espai que es destina ara a vianants i a usos de lleure i gaudi ciutadà. És l’inici de les obres d’urbanització provisional de la plaça per tal de donar-hi funcionalitat mentre es completa la transformació urbana prevista.
[Continuar]
Planta de tractament de potassa de Súria Font: Agència Catalana de Notícies
Irene Navarro
Actualitzat a 23/12/2015

La primera fase del projecte Phoenix de l’empresa minera Iberpotash continua avançant. Alhora que Iberpotash acumula diversos recursos per presumptes delictes urbanístics, d’afectació als recursos naturals i prevaricació ambiental.
[Continuar]
Imatge dels habitatges i equipaments executats a les Casernes Foto: Regesa (Consell Comarcal del Barcelonès)
Actualitzat a 23/7/2015

Només s’han executat 221 dels 2.000 habitatges previstos i 3 dels 12 equipaments. El nou govern municipal vol desencallar el pla urbanístic però no adquireix compromisos concrets.
[Continuar]
Millora urbana de Sant Roc (Badalona) 2015-1 Mapa: Montse Ferrés
Actualitzat a 17/6/2015

En total ja s’han lliurat 811 dels 1.119 habitatges i només manquen per enderrocar 6 dels 22 blocs amb patologies estructurals en aquest barri de Badalona.
[Continuar]
Esquema dels projectes urbanístics als barris de ponent de Figueres Elaboració: Moisès Jordi
Actualitzat a 11/5/2015

Aquesta intervenció es proposa com una primera fase d’un projecte més ampli de transformació dels barris de ponent de Figueres.
[Continuar]
Imatge virtual del Pla director urbanístic Granvia-Llobregat Font: Departament de Territori i Sostenibilitat
Actualitzat a 24/2/2015

S’aprova inicialment el Pla director urbanístic Gran Via-Llobregat que preveu la transformació de la segona fase de la Granvia a L’Hospitalet de Llobregat, amb el soterrament dels troncs centrals i l'ordenació de l'entorn.
[Continuar]
Elisabet Sau

Actualitzat a 31/12/2014

A finals de 2014 l’Ajuntament de Barcelona encara no ha iniciat cap obra de transformació al carrer Pere IV malgrat que es van fer reserves pressupostàries per a la reforma d’un primer tram. Els veïns reclamen que el projecte de millora vagi més enllà de l’espai viari (remodelació de voreres, carrils bici i ordenació del trànsit) i cerquen alternatives, juntament amb el taller Destiempo Urbano, per dinamitzar els espais buits, el gran actiu del carrer. Aquesta revitalització hauria de completar la lenta però de moment constant recuperació de l’antic patrimoni fabril de la zona que, amb la seva remodelació i adequació, està aportant al teixit urbà local un seguit de noves empreses culturals i de creació .
[Continuar]
Moisès Jordi

Actualitzat a 31/12/2014

L’any 2015 es podrà iniciar la demolició del primer dels dos blocs de Can Garcia de Manlleu, uns edificis de planta baixa i 11 pisos, un cop tots els veïns hagin estat reallotjats en habitatges existents o de nova construcció. Aquesta és l’actuació més destacada del Pla de millora del barri de l’Erm, escollit el 2004 en la primera convocatòria de la Llei de barris, que pretén frenar-ne la degradació amb diverses actuacions urbanístiques i socials.
[Continuar]
 
Pàgina 1 de 10 (10 de 100 Resultats)
 
 
Actualitat territorial

Cerca per comarques

Documentació territorial
Destaquem