Dimecres 7 de Desembre de 2022
Aquest lloc web utilitza galetes prōpies i de tercers per recopilar informaciķ estadística sobre els hābits de navegaciķ. Si segueix navegant, considerem que accepta la seva instalˇlaciķ i ús. Llegeix més Accepto
Viāries
Mapa DTES B-40
Irene Navarro
Actualitzat a 31/12/2015

Projectat fa gairebé 50 anys, el Quart Cinturó, autovia orbital de Barcelona o Ronda del Vallès, continua essent una infraestructura pendent de solucionar i que aglutina controvèrsies entre l’Estat i la Generalitat, així com amb els agents locals i les mobilitzacions, tant en a favor com en contra, d’alguns sectors significatius sobretot del Vallès.
[Continuar]
AP7-2015
Elisabet Sau
Actualitzat a 31/12/2015

L’any 2015 és un any de mobilitzacions a les Terres de l’Ebre. Els veïns i els alcaldes que viuen en els municipis que travessa la Nacional 340 estan farts d’accidents mortals i dels prop de 15 anys de retards en la construcció de l’autovia A-7.
[Continuar]
C-43 a Gandesa Foto: Àlex Tarroja
Moisès Jordi
Actualitzat a 7/10/2015

La Generalitat licita el projecte de la variant sud de Gandesa però no hi ha data prevista per l'inici de les obres de cap de les tres vies previstes.
[Continuar]
Esquema de l'autovia A-27 (2013) Elaboració: Moisès Jordi
Actualitzat a 21/8/2015

Foment confia a enllestir l’autovia A-27 entre Tarragona i Valls el 2016 i fins a Montblanc el 2019 mentre estudia solucions pel tram de l'N-240 Montblanc-Lleida.
[Continuar]
passadís pirinenc
Actualitzat a 9/2/2015

Es pretén afavorir la seguretat viària a les 8 travesseres urbanes creuades per aquesta via de pas entre l’àrea metropolitana de Barcelona i el Pirineu. Les variants es preveuen a més llarg termini.
[Continuar]
Esquema del carril bus-VAO de la C-58 Elaboració: Moisès Jordi
Actualitzat a 12/12/2014

El segon canvi en la regulació del carril bus-VAO de la C-58 entre Ripollet i Barcelona, que suposa l'obertura permanent en els dos sentits, provoca un increment dels turismes i, sobretot, dels autobusos.
[Continuar]
Moisès Jordi

Actualitzat a 31/12/2014

El Ministeri de Foment aprova l’Estudi informatiu del tram Jana-el Perelló de l’autovia A-7 amb un traçat per l’interior allunyat de l’N-340 i l’AP-7. El projecte final incorpora algunes modificacions per reduir l’impacte sobre diversos espais naturals però manté l’afectació sobre la pedania tortosina de Campredó. Mentrestant no hi ha nous avenços en els altres trams pendents de l’A-7: Perelló-Vandellós, Altafulla-Vilafranca i la connexió amb Barcelona i la B-40.
[Continuar]
Moisès Jordi

Actualitzat a 8/4/2014

El Departament de Territori i Sostenibilitat i Abertis enllesteixen el projecte de construcció del tram Tordera-Lloret de la prolongació de la C-32 a la comarca de la Selva, que ha d’evitar el pas pel nucli urbà de Blanes. El cost de l’obra serà assumit íntegrament per Abertis per bé que el tram serà gratuït pels usuaris. L’alcalde de Lloret, Romà Codina, rebutja que el traçat sigui d’un sol carril per sentit i el diputat d’ICV, Marc Vidal, alerta que la compensació a Abertis podria passar per l’allargament de la concessió de la C-32.
[Continuar]
Moisès Jordi
Actualitzat a 31/12/2013

Els Pressupostos Generals de l'Estat de 2014 només preveuen una inversió de 15 milions d'euros al tram el Morell-Valls de la futura autovia A-27 després que l'agost s'inaugurés el tram Tarragona-el Morell. Ajuntaments, Generalitat i associacions empresarials reclamen el desdoblament de la resta del traçat fins a Montblanc amb l’objectiu d'impulsar el sector portuari, químic i turístic. Foment fixa el 2017 com a data pel desdoblament fins a Valls però no fa cap previsió fins a Montblanc.
[Continuar]

Actualitzat a 31/12/2013

El mes d’octubre les obres de la variant de Gerri de la Sal, iniciades pocs mesos abans, s’alenteixen a causa dels retalls pressupostaris. L’Ajuntament ho veu com una oportunitat per augmentar les mesures de seguretat en la perforació del túnel, assegurar la preservació de la Font de la Sal i aconseguir un enllaç nord.
[Continuar]
 
Pāgina 1 de 10 (10 de 100 Resultats)
 
 
Actualitat territorial

Cerca per comarques

Documentaciķ territorial
Destaquem